fredag 30 maj 2008

Idag eller jag mena igår alltså den 29/5-08


Värsta slappa dagen det har vart idag :D Jag hade en lektion och det var matte och den lektionen gick hur fort som helst, sen hade jag inga fler lektioner. Fast jag väntade på Alexandra som skulle göra något tal i svenska.

När Alexandra va klar så drog vi och käka lunch. Efter det så bestämde vi oss för att dra hem till henne i bandhagen (Alexandra jag kommer ihåg vart du bor hahaha XD) och där skulle vi lägga oss på klipporna och sola :). Vi kom fram till Bandhagen typ vid 13.30. Jag hade väldigt mkt att plugga men jag pallade inte göra ngt ^^ det va så skönt att sola hahaha (inte bra :P). Så vi solade fram till 16.15 :D Det va as nice, förutom när dom där jävla ungarna kom XD.

Det låg ett dagis nedanför klippan dar vi låg (eller typ 300m ifrån klippan egentligen) men ungarna lekta vid klippan och dom fick syn på oss och började skrika och cpa sig...det va gasnka roligt men efter ett tag så palalde man inte mer XD alexandra pecka f**k you till dom och dom gjorde det tillbaka XD haha. Fast vi sa inget till dom (A) hahah ssåååå jävla roligt ^^.

När jag kom hem såg jag hur jävla bränd jag var :S axlarna är sönder brända :( hahah aja degt är väl sånt mn får ta ^^.


PUSSAR OCH KRAMAR michaela <3<3<3<3<3<3<3<3

Inga kommentarer: